Informatie

Noorker Wijndomein is een initiatief van VITICULT v.o.f. – wijnkopers en gespecialiseerd in duurzaam en Biologisch geproduceerde wijnen. Onze wijnboeren bestaan grotendeels uit kleine familiebedrijven met veelal een rijke historische oorsprong. Wijnboeren die kwaliteit boven kwantiteit nastreven !
Naast het importeren van wijnen houden wij ons ook bezig met de import van aanverwante artikelen.

OVER ONS

VITICULT v.o.f. is opgericht door René Reef uit het Twentse Hengelo. Zijn achtergrond zijn diverse agrarische studies zoals Internationale Agrarische Handel en Tropische Landbouw. Door deze achtergrond terecht geraakt in de toeleverende markt van de levensmiddelen industrie. Als hobby wijngaardenier en diverse stages maakte hij kennis met de cultuur technische kant van wijnbouw. Van de nodige opgedane kennis heeft hij nu profijt om met een eigen bevlogen mening in de wereld van de ‘wijn industrie’ te staan.

VISIE

Wij geloven in een wereld waarbij duurzame voedselproductie een grote rol speelt. Een wereld waarin mensen zich geen zorgen hoeven maken over de kwaliteit van hun voedsel en kunnen genieten van hun eten en drinken. Wij zijn overtuigd dat kleinschalige en duurzame productie resulteert in kwaliteit van product en haar omgeving. Voedsel gemaakt met respect voor dier, mens en milieu.

240 liter Eikenhouten wijnvaten